Alexander Nübel angrer ikke, men har gitt klar beskjed til Bayern München om hva som må skje

0
621
(foto: monaco, twitter)

For to sesonger siden ble Schalke 04-keeperen omtalt som den neste store tyske landslagskeeperen. Bayern Müchen hentet Nübel sommeren 2020, og hadde planer om å gi Mester Neuer kamp om spilletiden. Det viste seg å være rått parti.

Manuel Neuer viste igjen at han ikke kan avskrives. For Nübel betød dette fire kamper på banen i Bayern-drakt, men 25-åringen angrer ikke at han valgte klubben med en de fem nominerte til årets keeper 2021.

Les på Sporten: Football-Insider: Chelsea venter ikke – i samtaler med ny midtstopper

-Det var et tveegget sverd. Jeg fikk få kamper, men utviklet meg som spiller. Jeg syntes det ikke var et bortkastet år, sier Nübel til Kicker.

Som i sommer presset frem et toårs utleie til Monaco.

-Jeg spiller på et høyt nivå to ganger i uken, det var målet mitt. Byttet var den riktige beslutningen. Jeg er ikke ennå hvor jeg vil være. Statistikken kunne vært bedre, men jeg ikke utilfreds, fortsetter Monaco-keeperen med 20 kamper denne sesongen, der 5 står som clean sheet.

Nübel har likevel en klar beskjed til Bayern.

-Det er flere mulige veier fremover i karrieren, men jeg kan ikke forestille meg å komme tilbake til Bayern uten å få flere kamper, avslutter Nübel.

Han kan ta en telefon til Dean Henderson hos Manchester United, de to har sikkert mye å snakke om.

Les på Sporten: Xavi får Martin Braithwaite til å smile bredt

No posts to display