Alexander Sørloth er nå offisielt en fotballstjerne

0
753

Norge har for øyeblikket to vassekte fotballstjerner, Erling Braut Haaland som lager furore både i Bundesliga og Champions League for Bayern München sin eneste reelle utfordrer Borussia Dortmund og Martin Ødegaard som endelig er tilbake og får spille for klubben han signerte for fem år siden, Real Madrid.

Sander Berge og Joshua King lurer rett under overflaten, men slik det ser ut nå med variende form og (nedrykk), vil det gå litt tid før de tar det endelige skrittet opp i stjernehimmelen.

Les: Bas Dost har ikke lyst til å bli Tottenham spiller

Alexander Sørloth har for å si det forsiktig hatt en kronglete vei dit han er nå, når dansk presse skriver om overgangen til RB Leipzig og det med overskrifter som «Midtjylland flopp lander storklubb etter mål bonanza i Tyrkia». – Det gikk heller ikke bra i Crystal Palace, men vi mistenker det var mer managerlegende Roy Hodgson sin feil enn den norske nye fotballstjernen.

Borussia Dortmund manager Julian Nagelsmann måtte overtale klubbens pengemenn for å sikre seg trekantavtalen med Trabzonspor og Crystal Palace, samt overbevise Alexander Sørloth om at de var en match «made in heaven».

«Etter de første samtalene ble det raskt klart for meg at jeg ønsket å spille for RB Leipzig. Klubben fikk stor oppmerksomhet forrige sesong med imponerende prestasjoner i ligaen, og spesielt i Champions League. Fotballen som Julian Nagelsmann ønsker å spille, passer perfekt til min spillestil. Jeg gleder meg til utfordringen i Bundesliga» sier Sørloth til klubbens sider.

Sportsdirektør Markus Krösche er full av lovord: Med Alexander Sørloth har vi klart å signere drømmespilleren vår i den åpne angrepsposisjonen. Han har bra fysikk, men er også en teknisk spiller. Han er god på hodet og en god avslutter. Alexander har ferdigheter som passer fotballen vår. Han har hatt en enestående sesong i Tyrkia, der han demonstrerte sine kvaliteter som målscorer og tilrettelegger»

Les på Sporten: Dønn ærlig Solskjær advarer United-supporterne

No posts to display