«Bare Messi er bedre med venstrefoten enn Harry Kane»

0
127
Nok et hattrick! (foto: Bayern München)

Da Harry Kane satt på flyplassen i London forrige sommer og ventet på klarsignal fra styreleder Daniel Levy for å dra til München for medisinsk test og signering med Bayern, var Premier Leagues nest mestscorende spiller gjennom tidene på nippet til å gi opp. Det ble overgang, Kane ble hyllet som den ultimate Lewandowski-erstatteren. Åtte måneder senere er 30-åringen på vei til å overgå Bayerns polske legenden. Eric Dier er overbevist kompis Harry bare overgås av Messi med venstrefoten.

Krise? Hvilken krise? Denne uken har Bayern München reist seg, Thomas Tuchel har skaffet seg noen sårt tiltrengte arbeidsdager uten å få en mikrofon stukket opp i nesa med spørsmål om han får sparken. Først Lazio og avansement i Champions League, på lørdag en skikkelig angrepsfest med Harry Kane i sentrum.

LES: Bayern München-ledelsen digger Eric Dier

Mainz 05 med Bo Henriksen som trener fikk seg en skikkelig fotballeksjon i München. Harry Kane satte inn to scoringer i første omgang, den tredje kom tjue minutter før slutt. Med dette er «debutanten» i Bundesliga oppe i 30 seriemål.

Kompis og medspiller Eric Dier trekker frem den største sammenligningen for å forklare fenomenet Kane.

-Han er god i lufta, han er våken, og også måten han svinger på venstre side av banen, og snur seg til høyrefoten. Harry er den beste avslutteren i verden, sier Dier til The Times.

-Bortsett fra Messi, tror jeg ikke det er noen som er bedre med venstrefoten enn han.

SPORTEN: HITC: Løsning på plass før påske som sikrer Liverpools suksess etter Klopp

Vi ser ingen grunn til å være uenig med Dier om dette. Harry Kane overgår denne sesongen Haaland, Lewandowski og Mbappé.

Alt du trenger å vite: Darmstadt – Bayern München

No posts to display