Bayer Leverkusen rydder vei for Liverpool-legende

0
536
Hilfe! (foto: leverkusen, twitter)

I Premier League har det vært en lidelse å se hvordan Leicester og West Ham har transportert seg selv nedover tabellen, to klubber som er forventet å følge tempoet til de åtte beste klubben i Premier League. I Bundesliga er det Bayer Leverkusen som fomler rundt i sesongstarten. Etter 2-0 tapet mot Porto i Champions League er det kun snakk om tid før Gerardo Seoane får beskjed om å finne seg en annen jobb.

5 fattige poeng på 8 Bundesligakamper skaper krisestemning hos klubben som har etablert seg med billett til spill i Europa de siste sesongene.

LES: Herthas største investor lanserte svertekampanje for å fjerne sin egen klubbpresident

Ifølge ESPN ryddes det nå vei for å hente inn en gammel Bundesliga-kjenning fra 2014-17.

Xabi Alonso har båret drakta til Liverpool, Real Madrid, Bayern München og spanske landslaget. Da har du fått med deg det meste i løpet av en atten år lang karriere. Nå er 40-åringen på vei tilbake til fotballsirkuset i Bundesliga.

Liverpool-supporterne husker fortsatt godt sin defensive midtbanespilleren. Spanjolen var del av Liverpool-laget som vant Champions League i 2004/05-sesongen. Alonso satte støvlene på hylla i 2017, gikk over i en trenerkarriere, først som ungdomstrener hos Real Madrid, senere som trener for Sociedads B-lag.

Det er ikke noe nytt at Alonso er linket til trenerjobb i Bundesliga, han var inne i blidet til jobben hos Gladbach, men endte med å bli hos Real Sociedad. Ifølge ESPN er Alonso denne gangen toppkandidat til den snart ledige jobben hos Bayer Leverkusen.

Tålmodigheten med Gerardo Seoane begynner å bli tynnslitt (som det blir når seirene uteblir). Nestsist i Bundesliga med 5 poeng på 8 kamper, på tirsdag ble det 2-0 tap mot Porto i Champions League. Ifølge ESPN er Xabi Alonso på toppen av ønskelista til Bundesliga-klubben når (ikke hvis) Seoane for den formelle beskjeden om å rydde pulten.

LES OGSÅ: Football-Insider: Noe stort på gang hos Liverpool

Da er ventetiden snart over, Alonso is back.

No posts to display