Bayer Leverkusen trengte seg inn i La Masia og signerer ultratalentet Iker Bravo

0
1011
Kapteinsemne fra La Masia. (foto: iker bravo, twitter)

Før en del år siden var det få som hevet øyebrynet når de største klubbene hentet inn 16-åringer til klubben. Nå vet alle at om 1-3 år kan dette være spilleren som verdsettes til milliarden.

Forrige sommer leverte Bayer Leverkusen motvillig fra seg Kai Havertz til Chelsea, denne sommeren har Bundesliga-klubben valgt å være den aktive part.

Les: Leeds med rekordbudet Wolverhampton skulle ønske aldri kom

Iker Bravo regnes som en av de største angrepstalentene på Barcelona akademiet La Masia. Han var den store stjerne forrige seong, og ledet Barcas U16-lag til seriegull.

Denne sesongen skulle Bravo hentes til Barcelonas Juvenil B lag, men ifølge Diario Sport nektet Bravo å signere med Barca. Klubben møtte ikke de sportslige -og økonomiske kravene hans.

Ifølge Bulinews har det ikke manglet beilere. Roma og Juventus har vært på Bravo, men det er Bayer Leverkusen som overbeviste. På lørdag kom bekreftelsen på at 16-åringen og familien har valgt «det beste springbrettet».

Les på Engelske klbber: Leeds henter Vålerenga-keeper Kristoffer Kleasson

-Iker Bravo er et ekte talent. Vi lykkes med å overbevise ham og hans familie om at Leverkusen er det rette stedet for hans neste steg, kom det fra sportsdirektør Simon Rolfes ifølge Bulinews.

 

Den må svi skikkelig for Barcelona. Likevel, når kidsa i klubben ser at tyske klubber som Dortmund sender jevnaldrende innpå banen i Bundesliga -og Champions League-kamper, har Koeman og gjengen en utfordring.

Vi gratulerer Leverkusen med seieren over en av verdens største klubber.

Les på Sporten: Sky Sports: Manchester City dundrer på med historiens dyreste overgang

No posts to display