Bayern fikk en smakebit på talentet til Leandro Barreiro

0
484
Barreiro satte inn den viktige andre scoringen mot Bayern. (foto: mainz, twitter)

Thomas Tuchel har hatt verst tenkelige start på Bayern-karrieren. Ute av DFB-Pokal, ute av Champions League, tap mot Freiburg i Bundesliga. Dette var før lørdagens 3-1 tap Mainz. Sportsdirektøren hos Mainz kan leve godt med at han nå risikerer å miste en av sine største stjerner.

For det var ikke bare fotballentusiaster som holdt et godt øye på Leandro Barreiro mot Bayern München. Den sentrale midtbanespilleren har denne sesongen for alvor vist seg frem. Sportsdirektør Martin Schmidt deler mer enn gjerne informasjon om at storklubber følger 23-åringen tett. Spilleren fra Luxembourg skuffet ikke mot Bayern heller. Storspill og scoringen som sendte Mainz forbi Bayern med 2-1 etter 73 minutter.

LES: Thomas Tuchel har ingen planer om å redde Daley Blind

-‘Leo’ har spilt seg på blokka hos flere klubber, men vi gjør alt for å forlenge med ham, sier sportsdirektøren ifølge Bulinews.

Med kontraktsutløp sommeren 2024 er det ikke overraskende at speidere fra flere store klubber nå er å se på tribunen. Lykkes ikke Mainz med å overtale spilleren til å forlenge, går det mot et salg i sommer for å sikre potensielt solide salgsinntekter.

LES OGSÅ: Pepe har fisket opp signaturpennen

No posts to display