Bayern i forhandlinger med ny fremadstormende keeper

0
631
Tuchel i farta. (foto: bayern, twitter)

For de som har fulgt keeperkabalen til Bayern München de siste sesongene, virker det rimelig kaotisk. Manuel Neuer har sørget for at klubben ikke får noen anledning til å tenke på å pensjonere ham. Til tider spill av verdensklasse, men også tegn til at den tyske landslagsspilleren har passert høyden. Dette fikk Bayern-ledelsen til å hente inn unge Alexander Nübel som kronprins i 2020 for et generasjonsskifte.

Mulighetene kom aldri for nykommeren, Nübel ble lei av benken, presset på til utleie hos Monaco i 2021 – og nekter å returnere til moderklubben. Så gjorde Neuer seg utilgjengelig etter VM-sluttspillet i Qatar.

LES: Gjør Erik ten Hag misunnelig

Yann Sommer ble hentet inn til München i januar for å dekke opp for Manuel Neuer som hadde dratt på seg et unødvendig benbrudd på skiferie etter VM-fiaskoen. Sveitseren gjorde en godkjent jobb, men Bayern München trenger en keeper-kronprins som ikke nærmer seg 35.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano, er Bayern i konkrete samtaler med 22-åringen Giorgi Mamardashvili. Den georgiske Valencia-keeperen har allerede 63 kamper for La Liga-klubben (9 landskamper), men skal være tent på en overgang til bundesligagiganten.

Yann Sommer er der som kortsiktig erstatter for Neuer, med 37-åringen Neuer tilbake på treningsfeltet men fortsatt med noen spørsmålstegn rundt seg om hva han har mistet det siste halve året, aner Mamardashvili en større mulighet enn den Nübel ble presentert med for tre år siden.

LES OGSÅ: Presser på for spektakulær gjenforening

No posts to display