Bayern melder at kronprins Nübel ikke returnerer

0
375
Alexander Nübel vil ikke miste godfølelsen. (foto: monaco, twitter)

Han ble hentet fra Schalke 04 i 2020 som kronprinsen til Manuel Neuer. Alexander Nübel var sikkert lovet et pent og pyntelig generasjonsskifte, der Nübel ikke bare skulle ta førstekeeperposisjonen hos Bayern, men bruke det som brett inn som Number Eins hos Die Mannschaft. Nå melder Bayern at kronprinsen nekter å returnere.

Bayern München har i over et tiår hatt en keeper som skaper ro og kontinuitet. Manuer Neuer valgte overgang fra Schalke i 2001 – og ble i München. Verdien av å ha en en av verdens desidert beste sisteskanser i klubben så lenge er enorm. Med Neuer som keeper har Bayern fylt premieskapet til randen, utfordringen kommer først når det er tid for tronskifte.

LES: Agent: Bayern styrer inn mot den STORE signeringen fra Premier League

Problemet for Nübel var at Neuer tok det som var av spilletid, i tillegg forlenget Bayern kontrakten til 2024. Nübel har vært på utleie i Ligue 1 siden 2021, med 71 kamper i Monaco-drakta. Selv om leieperioden går ut til sommeren, har 26-åringen sagt han ikke er villig til å returnere så lenge Neuer har «VIP-kortet» på kamparenaen. Nå har også Sven Ulreich etablert seg i keeperteamet hos Bayern, hentet fra Hamburg i 2021.

Flere har lurt på hvordan dette ender, der Nübel har kontrakt til 2025. Denne uken kom Bayerns sportsdirektør og fortalte om utfallet.

-Vi har Manuel Neuer som er outstanding, han vil definitivt spille to eller tre sesonger til, og Sven Ulreich vil også være her. Alexander Nübel vil ikke komme tilbake i 2023, sier Salhiamidzic til Sky Sports.

LES OGSÅ: Bellingham-agent: Står mellom to klubber – overgang kan skje allerede i januar

Bayern ønsker fortsatt å beholde Nübel som langsiktig erstatning for Neuer, men 26-åringen viser null interesse for å stille seg kø og signere på forlengelse. Dermed ser det ut som Nübel sendes på nok en sesong på utleie og returnerer til Bayern «når han kommer på andre tanker» – eller at Neuer er borte.

No posts to display