Bayern München-boss stenger utgangsdøra for Lewandowski

0
651
Nagelsmann kan få tilbake den største målgarantisten som mentalt er ferdig med klubben. (foto: bayern, twitter)

Da Robert Lewandowski gikk ut etter sesongens siste Bundesliga-kamp og mente at dette kunne bli den siste i Bayern-drakta, var det helt tydelig at han ikke aktet å la seg «bondefanges» som Harry Kane. Kollegaen hos Tottenham var hele veien tyst om prosessen med exiten, før han til slutt endte opp med å bli i klubben etter at Citys monsterbud ble avslått.

Uttalelsen til Lewandowski kom tydeligvis overraskende på Bayern München, for like etter kom Oliver Kahn ut som skuffet og vonbroten.

LES: Tolisso ferdig hos Bayern München

-Jeg vet ikke hvorfor Robert har valgt å gjøre dette her. Offentlige uttalelser som denne hjelper ikke på noe. Robert har blitt kåret til verdens beste fotballspiller to ganger på rad her, sa Oliver Kahn til Sport1.

Sportsdirektøren til Bayern uttalte i mai at det er sikkert at Lewandowski spiller ut kontrakten til 2023, men dette var før 33-åringens «jeg har trolig spilt min siste kamp»-tale.

Nå følger Bayerns styreleder Herbert Hainer opp.

-Vi har alltid sagt at Lewandowski har kontrakt til 30. juni 2023, og kontrakt er kontrakt! Hvordan hadde det gått hvis en spiller kan avslutte kontrakten (før tiden), mens vi som klubb må lønne ham til siste dag? Det er urettferdig. Ting kan ikke være som dette, sier Hainer til Bild.

Heller ikke styrelederen er særlig imponert over måten Lewandowski har gått frem på.

-Jeg er litt overrasket at Robert har valgt å kommunisere på denne måten, offentlig. Jeg ville ikke ha gjort det på denne måten. Han har vært hos Bayern i langt tid og har vunnet titler og blitt verdens beste spiller to ganger, fortsetter Hainer.

Før det Store spørsmålet kommer om de er tilfredse med å la Lewandowski gå som free agent i 2023.

LES: The Times: Liverpool har fått inn bud fra Bayern München

-Heldigvis er vi ikke økonomisk avhengig (av et salg). Vi ønsker å ha de beste spillerne – og Robert er en av de beste. Derfor er jeg bestemt overbevist om at han spiller for oss neste sesong, avslutter Bayern-presidenten.

Her skal det bli noen tøffe runder på forhandlingsrommet fremover. Akkurat nå er utgangsdøra stengt.

No posts to display