Bayern München diskuter å sparke Thomas Tuchel før planen etter helgens kollaps

0
186
Thomas Tuchel. (foto: Bayern München)

Denne sesongen har sett med Bayern München sine øyne vært grusom. – Og i helgen ble den enda verre.

Selv om det er en teoretisk mulighet for å vinne Bundesliga, men å ta igjen 16.poeng på Bayer Leverkusen med seks kamper igjen er like sansynlig som at tre land trekker seg fra sommerens EM i Tyskland og at Norge får plassen.

Det eneste lyspunktet og hele årsaken til at Bayern München bestemte seg for å vente med å sparke Thomas Tuchel til etter sesongen er at de befinner seg i kvartfinalen i Champions League. – Nå er det et nytt tidspunkt for sparking som gjelder, etter tirsdagens Champions League kamp mot Arsenal.

Les: Julian Ryerson har spilt seg inn på blokka hos to Premier League-klubber

Sporten.com melder at Ole Gunnar Solskjær, som har vært manager på høyt nivå for Manchester United er en av kandidatene til å overta etter Thomas Tuchel.

Les på Sporten: Tirsdag klokken 23.15 kan Solskjær få tilbud om et av karrierens tøffeste oppdrag

I helgen ble det nytt lavmål. Etter å ha ledet 2-0 borte mot nykommerne Heidenheim, kollapset Bayern og tapte 2-3.

Røster innad i klubben krever nå tyskeren bør slutte umiddelbart. Skulle det være tilfelle, kan en klubblegende trå til som en midlertidig løsning. Ifølge den tyske avisen Abendzeitung er Miroslav Klose med på å ta over Tuchel sammen med Hermann Gerland. Ifølge avisen diskuteres den løsningen i Bayerns sportslige ledelse i skrivende stund.

Klose spilte i klubben mellom 2007 og 2011, og har også jobbet som trener innenfor klubbens akademidrift. Han kommer sist fra et treneroppdrag hos Rheindorf Altach i den østerrikske toppligaen, hvor han fikk sparken i mars 2023. Siden den gang har han ikke hatt treneroppdrag.

Gerland har på sin side vært trener for Bayerns reservelag mellom 2010 og 2011, samt assistenttrener for landslaget mellom 2011 og 2021.

Les på F7: Superstjerna Neymar har lagt plan for fremtiden

No posts to display