Bayern München har kjøpt ut Vincent Kompany fra Burnley

0
40
Vincent Kompany

I jakten på Thomas Tuchels erstatter har Bayern München blitt avvist av en hel haug med trenernavn. Blant andre Xabi Alonso, Julian Nagelsmann og Ralf Rangnick.

Vincent Kompany er nå på plass i den tyske storklubben. Sky Sport har tidligere uttalt at Bayern München vil betale mellom 10-12 millioner euro for å kjøpe Kompany fra Burnley, som forlot Premier League i år.

Les på Sporten: Red Bull redder Leeds

«Jeg ser frem til utfordringen i FC Bayern. Det er en stor ære å jobbe for denne klubben,»

– FC Bayern er en institusjon i internasjonal fotball. Som trener må du stå for det du er som karakter: Jeg elsker å ha ballen, være kreativ – og vi må også være aggressive og modige på banen. Jeg ser frem til å jobbe med spillerne og bygge et lag. Når grunnlaget er på plass, vil suksessen komme.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av FC Bayern (@fcbayern)

Bayern München-sjef Karl-Heinz Rummenigge sa forleden at Manchester City-trener Pep Guardiola, som jobbet i Bayern München, hadde en finger med i kampen rundt Kompany.

– Pep Guardiola hjalp oss med Kompany, han snakket veldig høyt om Kompany som en talentfull trener. «Pep kjenner Vincent godt og hans mening ble virkelig verdsatt,» sa Rummenigge til Sky.

Les på F7: Qatar Airways kåret til verdens beste flyselskap

Kompany hadde Pop Guardiola som manager i Manchester City.

I tillegg til Burnley har Kompany også en fortid i Anderlecht som trener.

No posts to display