Bayern München sendte tilbake Ivan Perisic

0
460

Kroaten Ivan Perisic er ferdig i Bayern München. Leieavtalen hans er over, tyskerne kjøper ham ikke permanent.

Ivan Perisic blir ikke å fortsette i Bayern München. Det skriver klubben i en pressemelding.

I stedet vender den kroatiske kantspilleren nå tilbake til Inter i Serie A. De to klubbene var angivelig i forhandlinger om en overgang for kroaten, noe som ville bety at han kunne fortsette i Bayern München, men det har ikke lykkes å komme til enighet om overgangssummen for spilleren.

Les: Leipzig forsterker med Samardzic

Fikk 35 kamper for Bayern

Ivan Perisic takket av som Bayern München-spiller med å vinne Champions League, i alt ble det 35 kamper for Kroaten, hvor han endte på åtte mål og 10 assist, og han startet også de viktige kampene i Champions League-sluttspillet.

– Jeg vil takke Ivan for prestasjonen og hans bidrag til å vinne trippelen. Vi var veldig glade for å jobbe med ham. Man kunne tydelig se Ivans kvaliteter, spesielt på Champions League-sluttspillet i Lisboa, sier hovedtrener Hansi Flick ifølge klubbens nettside.

I tillegg til Champions League var Ivan Perisic også med på å vinne Bundesliga og den tyske cupen med Bayern München. Klubben har også tatt farvel med Philippe Coutinho og Alvaro Odriozola i sommer. De har returnert til henholdsvis FC Barcelona og Real Madrid i Spania.


No posts to display