Bayern München vil hente to som svekker en konkurrent betydelig

0
578
Denis Zakaria og Florian Neuhaus

Spør du Schalke 04 fans (ja det er noen igjen) vil de peke på Bayern München når de skal forklare sin egen nedtur. Det er selvsagt en god strategi å bruke sin enorme pengemakt til å hente klassespillere fra konkurrenter, nå sies det Bayern München er i ferd med å gjøre det igjen, men med en annen klubb.

Den tyske avisen SportBild rapporterer at Bayern ønsker å signere Borussia Mönchengladbachs to stjernespillere, Denis Zakaria og Florian Neuhaus, for neste sesong. Imidlertid forventes Mönchengladbach å ønske seg rundt 40 millioner euro, drøye 410 millioner kroner for Zakaria, mens Bayern muligens kan få Neuhaus litt billigere.

Les: Julen Lopetegui på lista til en av de kuleste klubbene i Premier League

Zakaria, 24, er en sentral midtbanespiller som kom til «Fölen» sommeren 2017 fra Young Boys. For tiden har han en avtale med Gladbach frem til sommeren 2022. Neuhaus, 23, er igjen også en sentral midtbanespiller, som kom til sommeren 2017 fra 1860 München og har en avtale frem til sommeren 2024.

I følge den engelske avisen Daily Star følger også Manchester United, Manchester City og Chelsea 24 år gamle Zakaria. De kan også komme inn i kampen for å rekruttere spilleren.

Les på Sporten: Le Parisien: Trekker seg fra kampen om verdens beste ving

No posts to display