BBC: Jekker opp budet på Harry Kane

0
719
Harry og Harry

I går skrev Sporten.com at Tottenham-spissen Harry Kane har bestemt seg for en overgang til Bayern München i sommer. Tyske Bild meldte også at den engelske målmaskinen verbalt allerede fant en avtale om en personlig kontrakt.

Bayern München ser ut til å være mer fristende for Tottenham sin storscorer Harry Kane enn å ta tidenes Premier Leagues scoringsrekord holdt av Alan Shearer (260). – Pressen har forklart gjentatte avvisninger fra blant annet Real Madrid med Harry Kane sitt ønsket om å slå Premier League rekorden.

Bild reporter Christian Falk melder i dag at Harry Kane sin far og bror som jobber som agent for Kane har vært i Tyskland og forhandlet ferdig de personlige betingelsene med den tyske storklubben Bayern München.

Les på Engelske klubber: Sender bort en av Ancelottis nøkkelspillere

Tyske Sky melder at Bayern skal ha tilbudt rundt 60 millioner pund, for Kane. Et bud som ble kontant avvist av Tottenham.

Og i løpet av onsdag morgen kommer ny informasjon.

BBC Sport melder at de tyske mesterne er klare til å tilby et forbedret tilbud og at de er sikre på å få en avtale gjort.

Harry Kane er under kontrakt med Tottenham til neste sommer. Han er notert for 280 mål og 64 assists på 435 kamper i den hvite skjorten.

Les på Popidol: Nå kan du kjøpe «Exit-hytta»

No posts to display