Bekreftet: RB Leipzig med bud på norsk landslagsspiller

0
588
Nærmer seg tysk fotball.

Trabzonspor bekrefter bud på Alexander Sørloth. Etter alle solemerker kommer det fra RB Leipzig.

Den tyrkiske fotballklubben Trabzonspor bekrefter at RB Leipzig har lagt inn et offisielt bud på Alexander Sørloth. Det opplyser klubben på sine nettsider. Den tyrkiske klubben skriver at budet blir vurdert av klubbens styre de nærmeste dagene.

For drøyt en uke siden bekreftet Leipzigs suksessrike trener, Julian Nagelsmann, at de er interessert i å hente den trønderske målmaskinen. Det som gjør en overgang komplisert, er at Sørloth er på et to år langt utlån fra Crystal Palace til Trabzonspor.

Les: Dortmund starter damelag – målet er Bundesliga

Samtidig hersker det en forvirring rundt at Sørloth ikke har returnert til Tyrkia som avtalt fredag. Dermed vurderer Trabzonspor disiplinærtiltak mot den norske landslagsspissen.

Han har nå fullført ett av de. Trabzonspor skriver at en enighet med Leipzig krever en tidlig avbrytelse av utlånsavtalen. Vi får håpe at det er noe som blir klarert i løpet av kort tid, det er det som er litt av poenget. Det er flere sider av denne overgangen med utlånet fra Crystal Palace via Trabzonspor og til en tredje klubb, sa spissens far, Gøran Sørloth, til Nettavisen for en knapp måned siden.

No posts to display