Bild: Bayern München har planen klar for en Lewandowski-erstatter av verdensklasse

0
513
1-1 mot Union Berlin og Gladbach var ikke høydepunkter for Nagelsmann (foto: bayern, twitter)

Sommeren 2024 løper kontrakten ut til en av verdens beste avsluttere. Dette betyr at neste sommer er åpningen for klubber som skal sikre seg Harry Kane. Ifølge Bild-journalist Christian Falk, sikter Bayern München seg inn mot et fremstøt.

Kane er definitivt tilbake i scoringsform. Selv om det er jyplingen Erling Haaland som får de største overskriftene med sine 10 scoringer mot Kanes 5, er Tottenham-spissen på god vei til å passere Wayne Rooney som Premier League-historiens neststørste målscorer.

LES: Football-Insider: Bellingham er tapt for Borussia Dortmund

Ifølge Bild-journalisten håper Bundesliga-giganten at 29-åringen avslår tilbud fra Tottenham om å signere forlengelse, og gjør seg klar med en pakke som skal bringe den engelske landslagskapteinen til Bayern neste sommer. Selv om Sadio Mané, Leroy Sané, Serge Gnabry og Jamal Musiala representerer Bayern i angrep, er det liten tvil om at en avslutter som Robert Lewandowski (5 La Liga-scoringer på 4 kamper!) er dypt savnet hos Bayern.

Harry Kane står utrolig nok uten en stor tittel, Bayern München skal bruke sesongen til å vise at engelskmannen har de største muilghetene for å sanke silverware i den røde Bayern-drakta.

LES OGSÅ: I gledesrusen glemmer vi at Premier League-kongen ikke spiller for City

No posts to display