Bild: Dortmund står igjen med 3 potensielle Haaland-erstattere

0
625
Haaland snart i lyseblått?

Noen få måneder før Erling Haaland tar med sin statistikk på gjennomsnittlig én scoring i hver kamp, jobbes det steinhardt i Dortmund for å hente neste spiller som skal stå for scoringsgaranti i den sortgule drakten. Sport Bild hevder de har kandidatlista til Dortmund.

De siste månedene har det dukket opp ulike navn på potensielle erstattere til Erling Haaland, ifølge Sport Bild dreier det seg nå om tre spillere.

Les: Marca: Borussia Dortmund følger spesielt godt med på det som skjer hos Real Madrid

En senterforward fra Sparta Prague, én fra Stuttgart og én fra Ajax. Adam Hlozek, Sasa Kalajdzic og Sebastien Haller.

19-åringen Hlozek er klar for neste steg i karrieren, denne sesongen med 9 scoringer og 13 assists på 38 kamper for Sparta Prague. I Bundesliga har Dortmund fått nærkontakt med Kalajdzic (24) med sine 21 scoringer på 51 kamper for Stuttgart.

Sebastian Haller (27) bli trolig den dyreste av de tre. Ifølge Sport Bild må Dortmund ut med minst 30 millioner euro for å overbevise Ajax om å slippe spilleren som har vært outstanding både i Eredivisie og Champions League

(fra transfermarkt)

Les på Sporten: Endelig: Barcelona sier stopp

Bayer Leverkusens Patrick Schick med sine 20 scoringer på 20 Bundesliga-kamper har også vært på lista til Dortmund, men med Leverkusens krav om 70 millioner euro for å slippe 26-åringen, er han ute av bildet. RB Salzburgs Karim Adeyemi har lenge vært linket til Dortmund, der en avtale om personlige betingelser for 20-åringen skal være på plass. Likevel, her står de to klubbene langt fra hverandre i forhandlingene.

Vi følger spent med på prosessen.

No posts to display