Bild: Emre Can og to andre Dortmund-spillere skal selges

0
695
Fighter. (foto: dortmund, twitter)

Borussia Dortmund er inne i en ny fase. Klubben har løftet frem noen av de største talentene på markedet og solgt svindyrt. Likevel, strategien har ikke hjulpet de svartgule i kampen om Bundesliga -og Champions League-trofeet. Nå skal det ryddes skikkelig opp før neste sesong.

Vi må tilbake til 2011/12-sesongen sist gang Dortmund tok Bundesliga-titlen. Forrige sesong ble det 3. plass, 14 poeng bak Bayern, denne sesongen er de igjen for langt bak til å true Bayern.

Les: Klopp fnyser av Haaland-opplegget

Det skjedde noe interessant hos Dortmund tidligere i år da Niklas Süle bekreftet at han spiller i Dortmund-drakta neste sesong. Midtstopperen Nagelsmann ikke ønsket å miste gikk til erkerivalen. Det tolker vi som at Süle har sett potensiale i et styrket Dortmund de kommende sesongene.

Ifølge Bild skjer det en ganske kraftig «opprydning», der tre spillere med kontrakt til 2024 skal legges ut for salg i sommer.

Før 2019/20-sesongen ble Emre Can hentet tilbake til Bundesliga. Overgangen fra Liverpool til Juventus ble ikke som planlagt, nå skulle den tyske landslagsspilleren gjør nytte for seg hos ungdomsgjengen til Dortmund. Med inn døra kom også Nico Schulz og Julian Brandt. To år før kontraktsutløp åpnes utgangsdøra for trioen.

Ifølge Bild ble trioen hentet for til sammen rundt 700 millioner kroner, nå hevder den tyske avisen at Dortmund skal rydde plass i lønnsbudsjettet ved å legge ut spillerne for slag i sommer.

Les på Engelske klubber: Fra 5. divisjon til Premier League kontrakt – snakk om reise!

(fra salarysport.com)

Vi snakker om tre av de åtte best betalte i klubben, Ifølge Bild er Dortmund så ivrig etter å dumpe trioen med kontrakt til 2024 at prisen faller i kategorien «salg».

Les på Sporten: Signaturen til Ronald Araujo er i boks

De rigges for noe stort hos Dortmund.

No posts to display