Bild: Mario Götze skal hentes tilbake til Bundesliga som Champions League-forsterkning

0
507

Det begynner å bli noen år VM siden Götze hevet armene over hodet som matchvinner i VM-finalen mot Argentina (2014), men det er gjerne denne merkelappen som har blitt hengende på ryggen til den offensive midtbanspilleren. 219 kamper for Borussia Dortmund (2009-13, 2016-20) og 114 for Bayern München (2013-16) danner også bildet av en spiller som har vært sentral i Bundesliga gjennom karrieren. Nå kalles det igjen fra tysk toppdivisjon.

Götzke valgte PSV etter Dortmund-exiten i 2020, her har 30-åringen etablert seg godt. Denne sesongen ble det solide 52 kamper med 12 scoringer og 11 assists. Dette har fått Eintracht Frankfurt til å vende blikket mot Eredivisie i jakten på forsterkninger.

LES: Ryan Gravenberch på plass hos Bayern München

Ifølge Bild har klubben til Jens Petter Hauge gjennomført innledende samtaler, som det så fint heter. En «vennlig» utkjøpsklausul på 4 millioner euro som er aktiv ut juni, har også fått Benfica på banen.

Götze har gjentatt at han ønsker å spille for en Champions League-klubb, med Europaligatittelen kan Eintracht tilby nettopp dette.

LES PÅ SPORTEN: Barcelona dumper Dani Alves!

Høres ut som det kan bli en retur til Bundesliga på Mario Götze.

No posts to display