Bild: Nagelsmann har overtalt RB-Leipzig kaptein Marcel Sabitzer

0
719
(foto: rb leipzig, twitter)

Det er rimelig vanlig at en manager på exit tar med seg noen favorittspillere til ny klubb. Hos RB Leipzig var det Dayot Upamecano som valgte Bayern før Nagelsmann, men nå er neste nøkkelspiller hos Leipzig på vei på den tradisjonelle måten.

Franske L ´Equipe hevder Bayern München jobber med å lempe ut Corentin Tolisso for å skape nødvendig omsetning på overgangsmarkedet for å hente inn Nagelsmann sin favoritt fra Leipzig.

Les: Fjørtoft fikk jobben med å gi Eintracht-supporterne en Jens Petter Hauge forelesning

Dessverre handler det ikke om Alexander Sørloth, men RB Leipzig-kaptein Marcel Sabitzer. Den sentrale midtbanespilleren fra Østerrike sto i 39 kamper forrige sesong for Nagelsmann, ifølge Bild er planen å hente 27-åringen til München. Vel, nå har det blitt til mer enn en plan. Bild hevder de tyske mesterne er enige med RB Leipzig-kapteinen om de personlige betingelsene.

Sabitzer. (foto: rb leipzig, twitter)

Med ett år igjen av kontrakten har Leipzig ingen mulighet til å kjempe imot hvis Sabitzer når bestemt seg. Nå skal det forhandles om overgangssummen, som ifølge Bild kommer til å ende på rundt 18 millioner euro hvis Leipzig får det som de vil.

Sabitzer ble stemt frem av spillerne til kaptein forrige sesong etter Willi Orban, for bundesliga.com var det eneste overraskende med valget av østerrikeren at det ikke hadde skjedd før. Nå skal lederen følge lederen til en av verdens største klubber.

Les på Sporten: Dortmund-treneren skreddersyr kampene for Erling Haaland

No posts to display