Boateng lar ikke nedturen med bare nesten Bayern-signering stanse seg

0
302
Ble et Las Vegas-treff med David Beckham i november. (foto: boateng, twitter)

Han var en gigant hos Bayern München som sørget for at motstanderne fikk kjenne på det hvis de beveget seg inn i Bayerns felt. Dette var kontoret til Jerome Boateng i et tiår. 363 kamper i Bayern-drakta. To Champions League-titler, ni Bundesliga-titler, pluss en haug med cuptitler. En gigant for den tyske klubben, men etter exiten i 2021 har det gått trått for midtstopperen.

Det ble et lite minneverdig opphold hos Lyon, som engelske wikipedia dekker med halvannen setning. I høst har Boateng vært tilbake hos Bayern på prøvetrening der det ble viftet med korttidskontrakt, men bundesliga-mesterne trakk tilbake tilbudet i siste øyeblikk.

LES: Nagelsmann jobber med å hente inn Tysklands redningsmann

Det er en klubbløs, men offensiv Boateng som varsler alt løser seg i vinter.

-Det for klart for meg at mitt fotballeventry ikke er slutt ennå. Jeg kan ikke si eksakt hvor jeg skal neste gang, men er bestemt klar for mer. Alt skal stemme. Det skjer i i vinter, det er jeg ganske sikker på, sier Boateng ifølge tyske Sky Sports. ‘

SPORTEN: Skottland frister tre Premier League-spillere til å droppe det engelske landslaget

Det skal ikke stå på interessen. 35-åringen er linket til klubber i Brasil, Russland, Asia og MLS. Et treff med David Beckham i Las Vegas i november kan tolkes på flere måter, men vi tror neppe Boateng er spillertypen Lionel Messi skal ha inn bak seg hos Inter Miami.

No posts to display