Borussia Dortmund har på plass sin 4. forsterkning – før overgangsvinduet åpner

0
698
En sportsdirektør som ikke venter med å markere seg. (foto: dortmund, twitter)

Sesongen er avsluttet i de største ligaene, nå er det snart klart for neste store kamp på overgangsvinduet. Hos Dortmund ventes det ikke med å signere forsterkningene – eller sparke treneren sin.

Tidligere i år ble det bekreftet at Niklas Süle tar med seg erfaringen sin hos erkerivalen Bayern München og flytter til Dortmund, Nico Schlotterbeck og Karim Adeyemi det samme. Nå kommer den 4. signeringen før neste sesong, der en annen Bundesliga-spiller har signert med Haalands tidligere klubb (vi jobber med å venne oss til tanken).

Les: Wunderkind Florian Wirtz på bedringens vei, men Leverkusen får neppe utnyttet den ekstreme målteften på lenge

Det er Salih Özcan som nå har signert på kontrakt frem til 2026. Det har blitt 128 kamper hos FC Köln på den tyrkiske landslagsspilleren, sportsdirektør Sebastian Kehl holder ikke igjen på entusiasmen når han skal beskrive midtbanespilleren.

-Han har gjort det virkelig bra denne sesongen, han har vært medvirkende til Kölns suksess-sesong på den sentrale midtbanen. Han er ekstremt sterk én-mot-én og er god i lufta. Hans fysikk, mentalitet og spillerintelligens vil gjøre godt for klubben vår, sier Kehl til klubbens hjemmeside.

Les: Haaland har så til de grader truffet blink

Vi gratulerer. Kehl har sannelig hatt hastverk med å markere seg etter at han tok over jobben til Michael Zorc.

No posts to display