Borussia Dortmund har sikret seg Abdoulaye Kamara

0
836
Velkommen, gutt. Her er planen. (foto: dortmund, twitter)

Når talentfabrikken til Borussia Dortmund banker på henter og en 16-åring er det all grunn til å følge nøye med.

Akkurat nå har Dortmund fire tenåringer som klubben allerede har satt i arbeid: Youssoufa Moukoko (16), Soumaila Coulibaly (17), Giovanna Reyna (18) og Jude Bellingham (18). 16-åringen Kamara er også klar for å spire i rekordfart.

Les: Wolfsburg og van Bommel har sikret seg Sebastiaan Bornauw

Den defensive midtbanespilleren fikk debuten for PSGs U19-lag allerede forrige sommer mot Sochaux, noe som forteller mye om utviklingen hans.

Dette blir det tredje spilleren fra PSGs ungdomssatsing som ender opp i Dortmund (Dan-Axel Zagadou og Soumaila Coulibaly), Dortmund-sjef Sebastian Kehl vet godt hva han har skaffet klubben – uten kostnad.

– Abdoulaye er en svært talentfull og veldig ung spiller som i det siste har trent med førstelaget til PSG i Paris. Vi håper han utvikler seg videre på seniornivå hos oss, og at han kan ta det neste skrittet, sier Dortmund-toppen Sebastian Kehl til klubbens hjemmside.

Les på F7: Antonio Banderas blir med på det siste Indiana Jones-eventyret

Når noen hos Dortmund prater om «å utvikle seg videre på seniornivå» betyr dette i praksis at Kamara dukker opp i Bundesliga om ikke så altfor mange måneder.

Kamara og representantenes hans har ikke valgt Dortmund ved en tilfeldighet. Det er her ungdomsfesten holdes!

Les: Da var det gjort, Marco Grujic må gi fra seg Liverpool-drakta

No posts to display