Borussia Dortmund møter seg selv i forhandlingsdøra – Karim Adeyami signaturen kan glippe

0
593
On fire. (foto: salzburg, twitter)

20-åringen Karim Adeyami har satt seg i raketten på vei mot stjernehimmelen. Når Real Madrid, Barcelona, Liverpool og PSG har invitert deg til samtaler om fremtiden, da ligger mulighetene åpne. Før nyttår hevdet tyske Bild at RB Salzburg-spilleren hadde bestemt seg og blitt muntlig enig med neste klubb. Sitasjonen er en helt annen tre måneder senere.

Bild hevdet i desember at Borussia Dortmund hadde ryddet unna konkurransen og oppnådd en muntlig avtale med den tyske landslagsspilleren om å flytting til Signal Iduna Park. Partene var enige om at Dortmund har de beste forutsetninger for å fortsette spillerens rivende utvikling.

Les på Sporten: Gerrard klar for å hente neste tidligere Liverpool-spiller

Erling Haaland på uungåelig vei ut, neste RB Salzbrug-supertalent på vei inn. Men det som virket som en done deal er langtfra done. For selv om 20-åringen har blitt enig med Marco Rose og gjengen om betingelsene i en femårsavtale, har RB Salzburg lært med Haaland at potensialet til deres største talenter er verdt mye – og bør gjenspeiles i overgangssummen.

Adeyemi jubler etter nok en målrik kamp.

Ifølge Ruhr Nachrichten har forhandlinger mellom de to klubbene gått i stå. Den tyske avisen hevder Salzburg presser på for å sitte igjen med minst 45 millioner euro for å slippe spilleren. Kontrakten til 2024 gir den østerrikske klubben ingen hastverk, mens Dortmund om noen måneder må dekke opp for tapet av Haalands scoringskontinuitet. Adeymi har med 19 scoringer på 33 kamper og debut på Die Mannschaft vist at han har potensialet.

Les på Sporten: Schalke 04 går igjen inn i full panikkmodus

Vi husker godt hvordan Dortmund skviset Manchester United da de skulle hale til seg Jadon Sancho. I tilfellet Adeyemi møter Dortmund seg selv i forhandlingsdøra, RB Salzurg akter å utnytte tyskernes desperasjon til det fulle. Ifølge Ruhr Nachrichten har forhandlingsstansen ført til at overgangen risikerer å ende i vasken.

No posts to display