Borussia Dortmund tilbake på tokt hos Manchester City

0
813
Jayden Braaf

I 2017 var den tyske storklubben på tokt i akademiet til Manchester City og hentet Jadon Sancho for bare 80 millioner kroner, nå er han verdt minst ti gangeren. Bild melder at nå er de på gang igjen, men nå skal Manchester City manager Pep Guardiola gitt beskjed om at billigsalg ikke er aktuelt.

Jayden Braaf ble hentet for nesten to år siden fra PSV og har gjort seg bemerket som en lynrask ving, som regel på høyresiden. 18 åringen skal være aktuell for førstelagsspill allerede denne våren etter å ha imponert stor på Manchester United sitt U23 lag. – Mange mener han er mer imponerende enn Jadon Sancho.

Les: Werder Bremen forlenger med sportsdirektør Frank Baumann

Debutsesongen hos City spilte han fast på U18-laget og imponerte med fart og teknikk. I 2019/20-sesongen ble det fullt opp med Premier League 2 spill, Uefa Youth League og FA Youth Cup. Når du legger til at han var en av nøkkelspillerne hos Nederland da de nådde semifinalene i U17-VM i 2019, da er det lett å skjønne Dortmunds interesse.

Borussia Dortmund tilbyr gull og grønne skoger for å lokke over nederlenderen til seg allerede i vinter, de peker på Erling Braut Haaland som en eksempel på hva som kan skje hvis han blir en del av laget.

Les på Engelske Klubber: Burnley er solgt

No posts to display