Brightons suksesmanger Roberto De Zerbi er «plan B»

0
122
Roberto de Zerbi får et godt råd av en kamerat

Det kom ikke som noe sjokk da Bayern München annonserte at manager Thomas Tuchel slutter etter sesongen. – For første gang på over et tiår ser den tyske storklubben ut til å «tape» Bundesliga tittelen.

Bayern München ligger hele 10.poeng bak Bayer Leverkusen ledet av klubblegende Xabi Alonso. er på jakt etter en ny trener, da Thomas Tuchel slutter i sommer.

Les: Det lysner for Tyskland

Øverst på ønskelisten er mannen som kastet dem ned fra tronen Xabi Alonso, problemet er at Liverpool også har han øverst og at den spanske manageren faktisk ikke har bestemt seg for å gå videre. Ryket på BayArena (som kan bare være et håp) er at Xabi Alonso først vil vinne Bundesliga, noe han er i ferd med å gjøre, og så neste sesong ta Champions League. – Noe som ville være en vanvittig prestasjon.

Relevo melder i dag at Bayern München har vært i kontakt med Brighton & Hove Albions suksessmanager Roberto De Zerbi, som igjen skal være smigret over interessen.

Den italienske manageren som har hatt stor suksess siden han overtok for Graham Potter er rett og slett plan-B, noe som gjør Jose Mourinho til plan C. (eller noe)

Les på Sporten: Klar for å kuppe Manchester United-signering

No posts to display