Bundesliga-klubb dumper den ubestridte førstekeeperen når det gjelder som mest

0
221
Manuel Niemann har gjort noe klubben ikke tilgir. (foto: Bochum)

Da er bundesligasesongen over. På topp troner Xabi Alonsos Bayer Leverkusen uten tap. På bunn av tabellen er ikke sesongen helt ferdig ennå. Nå skal det kjempes om retten til videre spill i øverste divisjon.

Lille Bochum er klubben som påførte Xabi Alonso og Bayer Leverkusen deres siste tap – på slutten av forrige sesong. En bragd når vi ser tilbake, men for Bochum en mager trøst. For der Leverkusen busset bundesligatrofeet til byen, kjemper Bochum om overlevelse i øverste divisjon. Da er det om å gjøre å ha de beste forberedelsene og beste spillerne klare til playoff-kampene om nedrykk. Skulle man tro.

LES: Ole Werner villig til å bruke over 100 millioner på Bodø/Glimt sin danske stjerne Albert Grønbæk

Bochum skal opp mot Fortuna Düsseldorf, men har valgt å gjøre det uten sin ubestridte førstekeeper. Manuel Riemann har stått i 33 av 34 ligakamper, men kommer ikke til å være med i troppen i de to avgjørende kampene som kan sende klubben ned i 2. Bundesliga.

Det kommer en kort melding fra klubben som forklarer dette med at det har vært «en uenighet som ikke kan løses».

Det er ikke snakk om suspendering, karantene eller straff for spilleren. Likevel, 35-åringen som har voktet buret til Bochum siden 2015 med 290 kamper på førstelaget benyttes ikke i sesongens to viktigste kamper.

SPORTEN: Svært ettertraktet Arsenal-spiller klappes ut etter fire år i klubben

Den siste keeperen som klarte å stanse angrepsmaskinen Bayer Leverkusen (27. mai 2023) med 3-0 seier og clean sheet, er ikke med. Snodig historie.

No posts to display