Champions League-kampen RB Leipzig – Liverpool i fare

0
515

Det tyske nyhetsbyrået DPA melder at tysk politiet vil nekte Liverpool innreise til Tyskland, grunnet de ekstremt strenger smitteverntiltakene som hersker i disse koronatider. Nå er mesterligaoppgjøret mellom RB Leipzig og Liverpool i fare.

Flere internasjonale medier rapportere om at Liverpool «ikke – vil få reise» inn i Tyskland. Det kommer også fra Tysklands innenriksministeren, Horst Seehofer.

Etter det mye omtalte mutert engelske viruset, strammet tyskland grepet om sin egen grense forrige fredag. Der landet la ned «lockdown» og flyplasser og grensene til andre land ble stengt. Hvor blant annet Storbritannia var ett av landene som ble stengt for ut/inn-reise forbud.

Delstaten Sachsen har bedt myndighetene gi Premier League-klubben ett unntak om innreise til Tyskland. Men ,mye tyder på at det ikke vil bli innvilget, slik rapportene kommer fra myndighetene.

– Det føderale politiet har gitt en klar beskjed til Liverpool og RB Leipzig, om at noe unntak ikke vil bli gjort, opplyser det føderale politiet på sine nettsider.

UEFA skriver i en pressemelding at regelverket, står og at det når er helt opp til Leipzig å få løst problemet. Om det ikke klarer det innen kampstart, så vil laget automatisk tape 3-0 i oppgjøret og seieren går til Liverpool.

Det kommer også fra tyske SportBild, om at klubben ser på en løsning å spille kampen på en nøytralbane. Begge klubben ser på Nederland som ett av alternativene for kamparena for den første kampen. Det andre alternativet vil være å spille første kampen på Anfield, for så returen 10 mars i Leipzig.

No posts to display