Dani Olmo måtte gi seg etter syv minutter

0
259
Olmo ut til nok et skadeavbrekk. (foto: leipzig, twitter)

Dani Olmo har tidligere vært linket til Premier League-klubber, to dager før DFB Pokal-finalen i juni signerte spanjolen forlengelse med RB Leipzig til 2027. Klart signal om hvor spissen ser for seg å spille de kommende sesongene. Sesongen ble startet med gnistrende scoringsform med 5 mål på de første 4 kampene. Så smalt det i kneet, Olmo jobbet seg tilbake fra skaden, scoret mot Røde Stjerne og skulle være med på målfesten mot FC Køln Det ble målfest, men ikke for Olmo.

RB Leipzig hadde en forrykende god lørdag mot FC Köln, men for trener Marco Rose var det kampdag med delte følelser. Laget hans holdt farten til Bayern München, som lekte seg til gigantseier mot Darmstadt, men etter syv minutter på banen måtte Rose se sin største angrepsressurs ligge på gressmatta og vri seg i smerte.

LES: RB Leipzig sikrer at nok en nøkkelspiller ikke stikker av til Bayern München

-Olmos skade overskygger vår sterke prestasjon, og derfor er jeg ikke spesielt euforisk, begynner RB Leipzig-treneren til klubbens hjemmeside.

-Vi må forvente at Dani helt sikkert kommer til å miste et par uker til. Undersøkelser vil vise oss presis hva som er galt med skulderen hans, forteller Rose.

«De neste par ukene» har Leipzig Bundesliga, den tyske cupen og Champions League på programmet, vi forstår trenerens dempede entusiasme.

LES OGSÅ: Tidligere United-spiller: Ronaldo en av de beste, Rashford i klassen over

No posts to display