«Det gir ingen mening for meg å komme tilbake til Bayern München»

0
444
Alexander Nübel vil ikke miste godfølelsen. (foto: monaco, twitter)

Vi har tidligere sammenlignet keepersituasjonen hos Bayern München med den til Manchester United. Begge gigantene har hatt en udiskutabel nr. 1, veteraner som begge har vært varslet på vei ut de siste sesongene. Både Neuer og de Gea har klamret seg fast til posisjonen, med trenerne og klubben som heiagjeng. Dette betyr at kronprinsene Alexander Nübel og Dean Henderson har blitt lovet noe de ikke har vært i nærheten av å få muligheten til.

Dette har ført Henderson på utleie til Nottingham Forest med full spilletid, for Alexander Nübel har det siden 2021 dreid seg om maks spilletid for Monaco. Erik ten Hag er avventende til om Henderson kalles tilbake til Old Trafford til sommeren, men situasjonen hos Bayern er en helt annen.

LES: Potter kunne kalt hjem Hudson-Odoi, men takker nei

Bayern München sportsdirektør har et stort dilemma. Førstekeeperen skulle «rense hodet» etter VM-fiaskoen til Die Mannschaft og gjorde det på skiferie med påfølgende benbrudd. Bundesliga-giganten har en kronprins klar til å ta over, men Alexander Nübel stritter imot. Han ønsker ikke å returnere til klubben han mener har behandlet ham dårlig.

Nübel har den siste sesongen spilt på utleie hos Monaco, en tilværelse han stortrives med etter å aldri fått muligheten hos Bayern med Manuel Neuers udiskutable posisjon som førstekeeper.

Nå er Neuer ute for resten av sesongen, mens Bayern skal opp mot arge Bundesliga-konkurrenter og et PSG i Champions Leagues 8.-delsfinale.

-Det gir ingen mening for meg å komme tilbake, begynner Nübel til Bild.

Det gir ingen mening å returnere til Bayern.

-Jeg er fornøyd med å være i Monaco, og jeg har mange kamper foran meg med Monaco. Jeg har igjen følt viktigheten av hver enkelt kamp. Det har jeg ikke lyst til å savne igjen, fortsetter keeperen.

Klar tale fra 26-åringen om at han ikke føler noen plikt for å hjelpe moderklubben.

Detter har ikke hindret Bayern fra å presse på for at Monaco slipper keeperen, selv om det ikke er en klausul i leiekontrakten.

-Det er Monaco som skal beslutte om jeg skal tilbake. Jeg står under kontrakt her, avslutter Nübel.

LES OGSÅ: Nå må vi snart slutte å bli overrasket når Sander Berge scorer mål

Pussig situasjon.

No posts to display