Det lysner for Tyskland

0
182
Toni Kroos - der König. (foto: Real Madrid)

De siste årene har en av historiens beste fotballnasjoner vært skikkelig på hæla. Der Frankrike har holdt seg på eller nær toppen når det kommer EM og VM, har tyskernes stolte Die Mannschaft vinglet og utsatt seg selv for tidlige exit’er fra de siste mesterskapene. Toni Kroos valgte i 2021 å takke for seg, en av verdens beste midtbanespillere og verdensmester med Tyskland i 2014, ville ikke være med videre ned i kjelleren. Forrige uke lysnet det, ikke helt tilfeldig at Kroos var tilbake for Tyskland.

I desember begynte Julian Nagelsmann å ymte frempå at han holder døra åpen for landslags-comeback for Toni Kroos. En av Tysklands aller største stjerner hadde trukket seg fra Die Mannschaft sommeren 2021, nå «holdes døra åpen». Da skjønte vi landslagstrenerens samtaler med Real Madrid-spilleren hadde gitt optimisme. Kroos endte med å returnere til landslaget han var med å spille til VM-tittel i 2014. Resultatet kom umiddelbart.

LES: Champions League-tittel endrer ingenting hos Bayern

Nå skal ikke Kroos få cred for 0-2 seieren mot Frankrike, men landslagstrener Nagelsmann var ikke sen med å hylle Kroos i hans comeback.

-For å være ærlig synes jeg han var utrolig. Vi vet alle hva han kan med ballen, men i dag var han også veldig involvert i duellene, noe han har fått mye kritikk for tidligere, begynner Nagelsmann på pressemøtet etter kampen.

-Han jobbet knallhardt og var solid defensivt. Jeg liker virkelig måten hans å være på. Det merkes ikke at han er en stor stjerne. Han er helt vanlig og passer perfekt inn i gruppen. Det er strålende, skryter Nagelsmann. Som sikkert har sin del av æren for at Kroos returnerte til landslagsarenaen som 34-åring.

Alt du trenger å vite: Real Madrid Athletic Club

SPORTEN: En av verdens desidert beste spisser kaster gullkantet tilbud i søppelkassa

Kongen Kroos er tilbake, godt timet før EM på hjemmebane.

No posts to display