Dobler lønna for å holde Bayern München på avstand

0
604
Nkunku vet godt han er populær.

Før denne sesongen gikk RB Leizpig gjennom en total makeover. Nagelsmann ble innkalt til Bayern, Dayot Upamecano betalt ut av samme klubb, Ibrahima Konate betalt ut av Liverpool, kaptein Marcel Sabitzer hentet av Bayern. Nå tviholder Red Bulls storebror på angrepsspilleren de for all del ikke ønsker å miste.

For igjen er det Bayern München som har tenkt seg inn bakdøra hos Leipzig. Med forhandlinger som har gått i stå med Serge Gnabry, har Bayern ifølge Bild nå peilet seg inn mot en verdig erstatter hos RB Leipzig.

Les: Bild: Dortmund står igjen med 3 potensielle Haaland-erstattere

Christopher Nkunku. Den franske spilleren har hatt en gnistrende god sesong, noe som sendte ham gjennom det ekstremt trange nåløyet til debut på det franske landslaget. Ifølge Bild følger Bayern utviklingen til 24-åringen tett. 15 scoringer på 27 Bundesliga-kamper denne sesongen gjør Nkunku til den 5. vasseste målscoreren i Bundesliga.

Bild hevder RB Leipzig har tatt faresignalene. Klubben skal ha tilbudt 24-åringen dobling av lønna (fra rundt 600 00 kroner i ukelønn) og inkluderer en utjøpsklausul hvis den franske landslagsspilleren signerer forlengelse – og styrer unna Bayern og andre beilere.

Les på Sporten: David Alaba: Utnytt kontraktssituasjonen hos Bayern München

Franskmannen har kontrakt til sommeren 2024, men alle skjønner at RB Leipzig har tapt hvis de ikke biffer opp tilbudet til den offensive midtbanespilleren med solide 26 scoringer og 15 assists på 39 kamper denne sesongen. Men om det er nok, det er et annet spørsmål. Nkunku’ s on fiire!

No posts to display