Dolberg har sikret seg muligheten for permanent overgang til Bundesliga

0
398
Dolberg er på plass på trening med Hoffenheim. (foto: hoffenheim, twitter)

Nå snur det for Kasper Dolberg. Den tidligere Ajax-stjerna som var med på Champions League-reisen til Erik ten Hag frem til semifinalen i 2018/19, ble hentet til Nice i 2019 av Patrick Vieira, stagnerte etterhvert under de neste trenerne, ble hentet av Julen Lopetegui på utleie til Sevilla før denne sesongen, treneren fikk sparken og erstattet av varmblodige Jorge Sampaoli som ikke hadde sansen for «en introvert» skandinav som ikke scoret. Nå er det blanke ark i Bundesliga.

Hoffenheim har sett det ubrukte potensialet i den danske landslagsspissen og har sikret seg 25-åringen på leie ut sesongen. Dolberg har kontrakt hos Nice til 2024, men vet han har en vei ut hvis han overbeviser Bundesliga-klubben.

LES: «Det gir ingen mening for meg å komme tilbake til Bayern München»

-Hvis alt får bra etter seks måneder og vi ønsker å fortsette, kan vi gjøre det. Det er en kjøpsospjon, forteller Dolberg til Kicker.

Med fattige 300 spilleminutter hos Sevilla siden sesongstart, handler det nå om å finne rytmen og scoringsevnen.

-Først og fremst handler det om å spille regelmessig igjen og finne rytmen. Det er også hva klubben ønsker, fortsetter dansken.

Dolberg trenger spilletid. Hoffenheim på 11. plass, 7 poeng fra Confernce League-billett, trenger dansk dynamitt og scoringer.

Dette blir bra!

LES OGSÅ: Sky Sports: Yann Sommer har gjort seg klar for overgang

No posts to display