Domenico Tedesco har signert med RB Leipzig

0
705

Jesse Marsch fikk sparken som manager for noen dager siden, tre tette tap i Bundesliga og en 11.plass langt unna ambisjonsnivået til RB Leipzig var det som sørget for at han måtte slutte. Det hører med til historien at Bayern hadde rappet midtstopper, trener og kaptein fra Leipzig i tillegg til at Liverpool snappet til seg Konaté. Likevel, for Leipzig-ledelsen er dette ikke formildende omstendigheter.

Alexander Sørloth som aldri helt fikk god kontakt med Marsch er på utlån hos Real Sociedad, nå som det er en ny sjef på vei inn portene på Red Bull Arena lurer mange på hva som vil skje med den norske angrepsspilleren.

Les på Popidol: Hva synes du om den nye Sopranos filmen?

Domenico Tedesco har signert for RB Leipzig og blir klubbens manager frem til 2023. – Han har de siste par årene ledet Spartak Moskva.

Tedesco startet som ungdomstrener i Stuttgart og Hoffenheim, ble hovedtrener som 31-åring for Erzgebirge Aue før han tok over ledelsen hos Schalke 04, der han ledet klubben til en imponerende andreplass i Bundesliga i 2018.

Året etter var suksessen glemt, og Tedesco fikk sparken da det begynte å butte. Turen gikk til Spartak Moskva hvor han i 2020/21-sesongen ledet den russiske klubben til andreplass i ligaen. På grunn av koronasituasjonen valgte Tedesco å gi seg i sommer.

Les på F7: Nissene i bingen sett av over 800 000

No posts to display