Dortmund bruker både gulrot og pisk på Julian Brandt

0
662
Vet at tenåringene kommer i vill fart. foto: dortmund, twitter)

Noe er sikkert hos Borussia Dortmund: Har du passert 20 som spiller, har du garantert en tenåring som går for spilletiden sin. Sportsdirektør Michael Zorc og gjengen har skapt en maskin der de største talentene kommer fra hele verden for å kjempe om muligheten til å spille i den gulsorte drakta.

For 25-åringen Julian Brandt betyr dette at du er en has been hvis du ikke leverer. Den offensive midtbanespilleren var på banen i 31 kamper forrige sesong der han tidvis viste frem noe stort, men med status på 3 scoringer og 2 assists på disse kampene, må han kjempe om tålmodigheten til Zorc og treneren.

Les: Tyskerne fatter ikke hva Gareth Southgate holder på med

Brandt har tydeligvis gjort en god nok jobb med dette. For der ulike aviser i Tyskland nærmest hadde sendt Brandt på overgang til Lazio, tar Michael Zorc frem gulroten til 25-åringen – og pisken.

-Det er fullstendig logisk at Julian skal få muligheten til å vise seg frem for den nye treneren (Marco Rose). Han er en god kar med et utrolig potensiale, begynner sportsdirektør Zorc til Kicker.

Knask.

-Likevel, jeg forventer at han forbedrer prestasjonene sine og at han kontinuerlig lever opp til potensialet sitt, sier sportsdirektøren.

Ziiing!

Vi tror Julian Brandt har tatt signalene.

Les på Sporten: Overgangsekspert: Manchester United så nær neste supersignering

No posts to display