Dortmund «feirer» nesten-tittel i Champions League med å beholde kun 6 spillere

0
108
Borussia Dortmund-trener Eden Terzic har fått tillit, men skal få bygge "på nytt" (foto Borussia Dortmund)

Når en klubb er tilbake i Champions League-finale for første gang siden 2013, da skulle du tro spillerne hylles som de store heltene. Borussia Dortmund-spillerne fikk sin hyllest, selv om det ble knepent tap for reven Carlo Ancelotti og Real-gjengen, men klubbledelsen har bestemt seg for å «feire» i sommer med å revitalisere troppen.

Det var vært en emosjonell cocktail for Borussia Dortmund-supporterne denne sesongen. Seigt, så seigt i Bundesliga som endte med en 5. plass. Så Champions League-finale med nok en nesten-seier på Wembley. Det velsmurte Real Madrid-maskineriet viste seg igjen som overlegent når det går inn i siste del av de avgjørende kampene. Nå har Dortmund-ledelsen bestemt seg for å benytte den historiske finalen for klubben til å «restarte».

LES: Jadon Sancho: «What a crazy 6 months @bvb09»

For her skal det ikke hviles på «nesten-laurbæren». Ifølge lokalavisa Ruhr Nachrichten har Dortmund-ledelsen bestemt seg for at kun 6 spillere ikke legges ut for salg.

Marco Reus har takket for seg, flere spillere på leiekontrakt (Jadon Sancho inkludert) sendes til moderklubben og spillere sendes ut på markedet.

Her er gjengen som ikke skal selges:

Gregor Kobel

Nico Schlotterbeck

Emre Can

Marcel Sabitzer

Julian Brandt

Niclas Füllkrug. 

Tøffe tak i Dortmund.

SPORTEN: Sjokk og vantro i den engelske landslagstroppen

No posts to display