Dortmund holder tilbake spilleren som skal overgå Sancho og Haaland

0
550

Den neste Jadon Sancho. Vi kan egentlig ikke fordra å hekte merkelapper på spillere, som «den nye…», «den neste…» og lignende, men i disse Jadon Sancho-tider måtte vi bare.

Halve Manchester venter på å finne ut om United går den siste milen for å kjøpe ut Englands mest omtalte offensive fotballtalent. Dortmund lar seg ikke presse, og skal ha seg godt betalt for jobben de har gjort med Sancho etter at Manchester City ikke skjønte sitt eget beste.

Les på Sporten: Bekreftet: Leeds har lagt inn bud på tidligere Liverpool-spiller

Ender Sancho hos Solskjær, sitter Dortmund trolig igjen med en solid milliard i gevinst på investeringen de gjorde i 2017. Sinnsykt mye penger, men står Bundesliga-klubben ribbet tilbake uten et helt unikt talent i klubben?

Garantert ikke, hvis vi skal tro den danske Dortmund-treneren.

-Når vi trener har han flest sprintmeter. Han trener mer enn de andre. Han er fullstendig vanvittig foran mål. Han kan avslutte med begge bein, er vanvittig kjølig foran mål, står alltid på det riktige stedet. Han er bare komplett. Avslutningene hans er på verdensklassenivå. Jeg er sikker på at hvis han spiller Bundesliga-kamp om seks måneder, scorer han mål også der. Jeg har aldri sett noe tilsvarende, skryter Mike Tullberg til Tipsbladet.

Hvis han spiller Bundesliga-kamp om seks måneder, hvem i huleste er dette?

Youssoufa Moukoko.

Vi gjentar: Hvem i huleste er dette?

Grunnen til at vi ikke har hørt spesielt om spilleren før, er at han fortsatt holdes tilbake fra Dormund-kampene. Ikke på grunn av manglende ferdigheter, men alderen.

Les: United bekrefter: Kaptein Harry Maguire i trøbbel

Den tyske 15-åringen får ikke lov til å spille i Bundesliga før mamma har bakt bursdagskaken med plass til 16 lys på. Dortmunds U19-trener, Tullberg, er ikke i tvil. Angrepsspilleren blir satt inn på førstelaget etter bursdagen i november og kommer umiddelbart til å hevde seg i denne ligaen, som med stor sannsynlighet kan skryte av å ha de regjerende Champions League-mesterne når sesongen starter.

No posts to display