Dortmund tester Ajax i forhandlingene om midtbanespiller

0
380
Trener Terzic (foto: dortmund, twitter)

Dortmund har nylig vinket adjø til Jude Bellingham, Real Madrid har fylt opp inntektskontoen med godt, godt, over milliarden. Det er ikke noe nytt at klubben som har vist seg som best i klassen til å hente inn de største talentene, gi dem full tillit som tenåringer – og la gigantene gå lenger enn de hadde tenkt for signering, må fylle opp med nye spillere. Det som heller ikke er nytt, er at klubben vegrer seg mot å betale overpris for forsterkninger, uavhengig hvor mye euros de har innkassert på salg av en Dembele, Pulisic, Sancho, Haaland eller Bellingham.

Men denne gangen kan Dortmund presses til å strekke seg lenger. Ifølge Bild har klubben intensivert jakten på Edson Alvarez og fyrt av et bud på 30 millioner euro. Den meksikanske midtbanespilleren er et av toppmålene, men Ajax er som Dortmund godt vant med å presse kjøpende klubber til det gjør vondt. Ifølge the Guardian har Ajax signalisert de krever opp mot 50 millioner euro for å slippe Alvarez.

LES: Dino Toppmöller trer ut av skyggen fra Nagelsmann – skal lede Bundesligas 7. beste klubb

West ham skal ha hoppet av Edson-signering for å fokusere på andre kandidater. Dortmund vet bedre enn å stille seg i en desperat situasjon som ender opp i overpris på en spiller. Den tyske avisen hevder Dortmund har funnet dansken Morten Hjulmand som verdig kandidat. Hjulmand har spilt for Lecce siden 2021, 23-åringen har gjort seg fortjent til kapteinsjobben og kommer prismessig gunstig ut for Dortmund. Med markedsverdi på 15 millioner euro blir det mye spiller for pengene for Dortmund.

LES OGSÅ: Fransk toppscorer endelig klar for Chelsea!

Da venter vi spent på hvor lite villig Ajax er til å selge.

No posts to display