Dortmunds plan for Haaland og Sancho

0
602

Etter en litt dårlig periode både for klubben og for Jadon Sancho går ting bedre, Borussia Dortmund har skjønt de er avhengige av målene til Erling Braut Haaland, men Jadon Sancho kan de klare seg uten.


Bild mener å vite hvordan Borussia Dortmund som er meget dyktige til å finne og utvikle talenter vil agere i sommer.

Erling Braut Haaland og Jadon Sancho stormer begge fremover i Bundesliga og Champions League. – De er begge spennende for en rekke klubber.

Les på Fransk Fotball: Yohan Cabaye: «Takk fra bunnen av mitt hjerte»

Allerede i sommer så det ut som Sancho ville flytte tilbake til Premier League ettersom både Manchester United og Chelsea var interessert. Men han ble, og etter en tung sesongstart har han nå startet på nytt – sammen med Haaland.

Nordmannen henter mål i både Bundesliga og Champions League, og nå ser det ut til at han kan dra med mange klubber interessert. Men nå uttaler Bild hvordan Dortmunds plan ser ut for de to talentene.

I følge den tyske avisen foretrekker de å selge Sancho i sommer og beholde Haaland. Det gjenstår å se om de lykkes, ettersom Real Madrid, Chelsea, Manchester City og flere andre klubber sies å være klare til å legge inn store bud i sommer.

Ifølge informasjonen har angriperen en oppkjøpsklausul på nesten 758 millioner som vil tre i kraft sommeren 2022. Et salg i sommer vil mest sannsynlig bety et betydelig høyere beløp.

Les på Sporten: Leker ikke butikk – gjør klar 100 millioner pund for Haaland

No posts to display