Eintracht Frankfurt gjør det eneste rette med Jens Petter Hauge

0
1063
Posterboy. (foto: eintracht, twitter)

Da vi så 22-åringen tusle ute på gressmatta i Sevilla etter Europaliga-finalen, med vissheten om at han har vært delaktig i det som ble en historisk dag for Bundesliga-klubben, så vi at dette leieoppholdet har vært et gigantisk løft for Hauge etter noen frustrerende måneder på San Siro.

Da Hauge før forrige sesong skrev om leieoppholdet som var avtalt med Bundesliga-klubben, så vi på dette som en helt naturlig utvikling for den unge vingen. Spesielt etter å ha hørt uttalelser fra klubbledelsen. De hadde en plan for «vår mann».

Vi husker godt følelsen da unge Jens Petter Hauge ble hentet av AC Milan i 2020. Dette var kult. Når 22-åringen nå har spilt seg til permanent kontrakt hos Eintracht Frankfurt, oppleves det som riktig.

Overgangen fra Aspmyra til San Siro ble som forventet krevende. Noen spilleminutter her, noen der. Hauge står notert med 24 kamper og 5 scoringer, men utleieopphold virket forrige sommer som den eneste veien videre.

LES: Borussia Dortmund har på plass sin 4. forsterkning – før overgangsvinduet åpner

Eintracht Frankfurt åpnet porten for vingen og bakte inn en kjøpsopsjon i leieavtalen med AC Milan. Det var helt tydelig at Bundesliga-klubben hadde en plan med Hauge på kamparenaen.

Når oppsummeringen tas etter en hel sesong hos Eintracht, står 22-åringen med bare fire kamper x 90 minutter, men dette forteller ikke hele bildet. Sett bort fra en periode rundt nyttår med muskelskade, har Hauge vært på banen i stort sett det som er av kamper. Noen ganger et kvarter, andre opp mot seksti minutter. Dermed har Eintracht fulgt planen de hadde med den unge vingen.

En litt trist 11. plass i Bundesliga ble rettet opp av Europaliga-tittel – og dermed Champions League-billett. For Hauge var seieren mot Rangers i Sevilla et minne for livet.

I Milano holder festen fortsatt på etter at AC Milan endelig vant Serie A-trofeet, vi lurte på veien videre for Hauge når leieperioden hos Eintracht er over.

LES PÅ F7: Inviterte 100 000 til krisemøte om Kinas økonomi

Nå slipper vi å lure.

På lørdag kom bekreftelsen på at Eintracht har benyttet seg av kjøpsopsjonsknappen og har gjort Jens Petter Hauge til Eintracht-spiller til sommeren 2026.

Vi ber bodøværingene om unnskyldning, for oss har Jens Petter Hauge nå «kommet hjem». Bundesliga passer perfekt for 22-årings spillestil, Eintracht gir Hauge de beste arbeidsforholdene for videre utvikling.

LES: Real Madrid har ett spørsmål for Bayern München og svaret er 400 millioner

Digg!

No posts to display