Football-Insider: Bellingham er tapt for Borussia Dortmund

0
1028
Kun seier som teller for denne tenåringen. (foto: dortmund, twitter)

Da Bundesliga-klubben overbeviste tenåringen Bellingham og familien hans om å velge bort Manchester United etter omvisningen på Carrington sommeren 2020, var det en stor seier for tyskerne. Hvor stor Bellingham viste seg å bli på rekordtid, tror vi selv ikke Bundesliga-gjengen så komme.

Som 19-åring står Bellingham som et av de desidert største midtbanetalentene i England. «Utfordringen» for Dortmund er at engelskmannen ikke lenger spiller bare som talent, men en fullblods stjernespiller med iboende evne til å være gamechanger.

LES: Spesielt én ting Marco Reus gleder seg til i Champions League

Jude Bellingham er nå sterkt linket til Liverpool, faktisk så sterkt at engelsk media knapt omtaler 19-åringen som aktuell for de andre Premier League-rivalene. Dortmund har låst Bellingham til 2025, men når den engelske landslagsspilleren først har bestemt seg, har Bundesliga-klubben innsett etter Sancho og Haaland at det kun handler om å dra ut flest mulig euros av exit’en.

Så hvor nær er vi Bellinghams retur til balløya?

I begynnelsen av august hevdet Football-Insider kilde at Liverpool jobbet intenst for å få på plass en avtale som sikrer overgang sommeren 2023, men optimalt sett allerede i januar 2023.

Kilden hevdet Liverpools overbevisning øker om at dette kan skje. Vi husker godt Naby Keita-overgangen, der Liverpool fikk på plass signaturen rundt ett år før selve overgangen fra RB Leipzig, det er en tilsvarende struktur på avtalen Liverpool nå ønsker å selge inn til Dortmund.

Nå hevder Football-Insider at Liverpool og Bellingham har på plass en muntlig avtale, noe som i teorien åpner opp for en overgang allerede i januar.

LES OGSÅ: Barcelona gir klubbens rikeste en fet fallskjerm

Stemmer dette, handler det om for Dortmund å tyne ut flest mulig euros – og jakte videre etter neste superstjerne.

No posts to display