Gabriel Vidovic – endelig en spiller som følger sporene til Thomas Müller

0
475
"Outstanding". (foto: bayern, twitter)

Tidligere i sesong var 18-åringen linket til Barcelona. Xavi og gjengen så kvaliteter hos den kroatiske forwarden som passer inn i Barca-fotball. I februar tok tenåringen valget om veien videre, der han valgte å signere med Bayern til 2025. For Nagelsmann var dette en viktig brikke som falt på plass.

Ikke siden Thomas Müller og David Alaba for en halv evighet siden fikk gjennombruddet på seniornivå hos Bayern, har en rotekte akademispiller gått hele veien til førstelaget. Jamal Musiala er selvfølgelig en akademispiller med tilsvarende suksess, men 19-åringen hadde bare ett år på akademiet før han ble kalt opp til førstelaget (hadde det meste av fotballutdannelsen hos Chelsea).

Les på Sporten: Sergio Ramos som er spilleklar i morgen snakker med LA Galaxy

Vidovic har fortsatt til gode å få debuten men ble hentet inn til troppen i Champions League-kampen mot Red Bull Salzburg.

-Gabriel Vidovic er en spiller som er teknisk og veldig talentfull som en utgjør en stor måltrussel. Han har vært med oss i seks år og har fått fantastisk trening på FC Bayern Campus, og skal ta det neste steget med seniorene, sier Bayerns sportsdirektør ifølge Goal.

Vidovic er en spiller vi definitivt får se mye av i Bayern-drakten den kommende sesongene. Et skikkelig Bayern-produkt er glimrende PR for akademisatsingen.

No posts to display