Gir seg ikke: Henter spilleren som var raskere enn Haaland i Bundesliga

0
841
Mr. Frank. (foto: brentford, twitter)

Brentford-supporterne var høyt oppe etter 4-0 overkjøringen av Manchester United i andre Premier League-runde, mot nykommer Fulham på lørdag kom «hverdagen» med 3-2 tap. Dette er en del av gamet for alle klubber i verdens tøffeste liga, der suksess kommer for troppene som best takler en lang sesong og tett kampprogram. Brentford jobber nå hardt for å hente inn en tysk lynving.

Forrige sesong ble Kevin Schade klokket inn som Bundesligas 3. raskeste spiller med en toppfrat på 36,37 km/t. 20-åringen har spilt 24 seniorkamper for Freiburg siden 2021 med 5 scoringer, og har vist han fungerer stort sett i den angrepsposisjonen treneren setter ham i.

For Thomas Frank er dette gull verdt. Når du plusser på at Schade var raskere enn Erling Haaland (4. raskeste), da skjønner vi Brentfords entusiasme for spilleren.

Schade har vært ute siden mars med mageproblemer, men skal ifølge Bulinews være på plass på kamparenaen i løpet av de kommende ukene. Brentford har tidligere sendt over et bud til Freiburg på 15 millioner euro uten resultater, Sky Sports Germany hevder Premier League-klubben nå gjør klart et nytt bud på 20 millioner euro.

LES: Martin Ødegaard og Arsenal viser Gary Neville at han står bak årets skivebom

Det er usikkert om Freiburg har råd til å slippe spilleren i det som kommer til å bli en spennende, men utfordrende sesong med europaligaspill (6. plass i Bundesliga 2021/22), Brentford har tydeligvis bestemt seg for at klubben heller ikke skal ha råd til å takke nei til et salg.

No posts to display