Hansi Flick med hasteendring i den tyske landslagstroppen

0
556
Må også slite med endringer det fordømte viruset krever. (foto: bayern, twitter)

Hansi Flick har tatt over Die Mannschaft etter Joachim Löw, og skulle starte oppdraget uten de krevende forholdende med koronarestriksjoner. Flick fikk denne uken påminnelse på at viruset er alt annet enn bekjempet.

En positiv koronatest i den tyske VM-troppen har fremtvunget endringer i planene til Flick. I tillegg til den ene som testet positiv, er fire andre sendt i isolasjon. Dette har fått tre spillere til å hastepakke før kampene mot Liechtenstein og Armenia (pluss Bayer Leverkusen-spiller Jonathan Tah som ble hentet på mandag).

Les: Reece Oxford lengter ikke tilbake til West Ham – «er hjemme» i Bundesliga

Wolfsburg-duoen Maximilian Arnold og Ridle Baku er sammen med Monaco-vingen Kevin Volland hentet inn til Die Mannschaft. Arnold hadde sin debutkamp på landslaget helt tilbake i 2014 (som ble den eneste), mens Baku har to kamper, den siste i Flicks debut i september.

Volland har stått utenfor landslaget siden EM i sommer, men får nå sjansen. Spillerne som må holde seg borte i karantene er ifølge Bild: Niklas Süle, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Joshua Kimmich og Karim Adeyemi.

Manglende bredde har aldri vært den tyske landslagstreneren sitt problem.

Les på Sporten: Mathias Normann kan glede seg – Norwich i samtaler Mr. Perfect

No posts to display