Har ikke gitt opp signering av verdens 3. beste spiller

0
393
Tuchel tar frem sykkelen og en baguette hvis muligheten byr seg. (foto: bayern, twitter)

Spanske Cadena Ser hevdet forrige uke Real Madrid har vendt seg bort fra Kylian Mbappé. Jude Bellingham er spilleren angrepet skal bygges opp rundt, samtidig siktes det inn mot Erling Haaland når den tid kommer. Dette har fått Premier League-gigantene til å våkne, den uungåellige Real-signeringen av verdens 3. beste spiller kan få et annet utfall. Bayern München måtte melde pass når det har kommet til en Haaland -eller Bellingham-signering, men etter at Kane dro på seg Bayern-drakta, kan ikke bundesligaklubben heller avskrives i Mbappé-jakten.

Thomas Tuchel fikk spørsmålet om hans tidligere spiller var potensiell for Bayern München.

LES: Nagelsmann holder Neuer utenfor

-Kylian er Kylian. Han er ekstraordinær og meget intelligent. Han vet hva han vil ha, begynner Tuchel til i et intervju med Channel Football Club.

-Han og jeg har en god relasjon. Jeg ville komme og hente ham på sykkel, det er helt sikkert, sier Tuchel med et smil.

-Men jeg tror ikke det blir en realitet, avslutter Bayern-manageren.

Kylian vet hva han vil. Vi har en god relasjon. Tuchel er villig til å gjøre alt for å ha 24-åringen i troppen. Tror ikke at det blir en realitet.

LES OGSÅ: Helt vill kveld for Casper Tengstedt!

Til sommeren spaserer Mbappé trolig ut som free agent. Selv om free betyr gigantkostnader til sign on fee og honorarer når det gjelder den franske superstjerna, har Bayern med Kane vist de er villig til å gå hele veien når de først bestemmer seg. Tuchel var selv på besøk hos Kane og familien hjemme i London før Spurs-spilleren tok avgjørelsen, vi blir ikke overrasket hvis den tidligere PSG-treneren tar en tur til Paris før sommeren.

Vi har sluttet å avskrive Bayern etter Kane-signeringen.

Et blikk på bundesligatabellen og statistikk fra tysk fotball kan du ta her

No posts to display