Harry Kane debut hos Bayern München mangler sidestykke

0
349
Big Harry. (foto: bayern, x)

Etter Haalands rekordsesong i Harry Kanes lekegrind Premier League og Kanes rekordstart på sesongen i Haalands tidligere lekegrind, er det naturlig å stille Thomas Müller spørsmål om hvem som er den beste spilleren på topp akkurat nå. Bayern München-veteranen har spilt noen sesonger mot unge Haaland i Bundesliga og Der Klassiker-oppgjørene, nå spiller han daglig sammen med Kane. Så hvor plasserer 34-åringen Harry Kanes start i Bundesliga?

Nå er Harry Kane godt voksen når han debuterer for Bayern München, men det hindrer ikke veteranen Thomas Müller å plassere engelskmannen i båsen beste debutsesong ever allerede etter 23 kamper. Når det kommer til sammenligning mellom Kane og Haaland om hvem som er best nr. 9 i verden her og nå, er Müller ikke i tvil.

LES: Franz Beckenbauer er død

-Jeg vet ikke om noen spillere som har hatt en bedre debut i klubben enn Harry. Jeg mener ikke bare etter statistikken, men også påvirkningen han allerede har på laget vårt. Selv når han ikke scorer, gjør han jobben, skryter Müller til Sport Bild.

34-åringen har vært del av førstelagstroppen til Bayern siden 2008 og vet hva han prater om.

Så kommer spørsmålet om Kane/Haaland.

Müller gjør noe journalister og forståsegpåere har en tendens til å overse: Ser på helheten utenom rene tall.

-Erling Haaland er selvfølgelig stor også, men de er forskjellige typer spillere. For meg er Harry på toppen av de nåværende spissene. Harry er en fotballspiller i alle hans fibre. Han forstår spillet. For det første vet han hvor de farlige områdene er. For det andre ser han umiddelbart: hva kan lagkameraten hans gjøre, hvor er styrkene hans? Han spiller ikke baller direkte fra A til B, det er alltid en idé bak det, sier Müller.

Som også fikk noen sesonger med nærkontakt med en ung Erling Haaland i Der Klassiker.

Harry rules. På fredag tangerte engelskmannen Lewandowskis råe scoringsrekord i Bundesliga.

SPORTEN: Fikser det en engelsk fotballegende og en Champions League-mester bommet totalt på

No posts to display