Harry Kane kan få treneren han digger, men som Bayern-ledelsen er skeptisk til

0
315
Harry Kane i Champions League-bobla. (foto: Bayern München)

Etter første semifinale i Champions League fikk en av Bayern-direktørene spørsmålet om de endrer avgjørelsen om å sende Tuchel ut av klubben hvis han vinner tittelen. Svaret var «nein«. Dette betyr at bundesligagiganten uansett skal ha inn en ny trener, men veien dit har ikke gått som planlagt – som kan ende ved Jose Mourinho.

Da en av de største profilene på trenermarkedet fikk sparken hos Tottenham i 2021, forsvant han i lengre tid bort fra kamparenaen. Da mannen som ikke kan fordra journalister (når han ikke vinner) satte seg i et TV-studio for å analysere andre treneres spill, da ble vi smått bekymret. Så kom returen til Roma, så sparken hos Roma i januar. Denne gangen planlegger ikke Mourinho et lengre fravær.

LES: Xabi Alonsos spillere nekter å tape

Det gikk ikke mange ukene etter den brå exiten fra Roma før Mourinho ble observert på flyplasser og byer rundt om i Europa, et tydelig signal på at portugiseren ikke hadde behov for å trekke seg tilbake til fluktstol og et glass Madeira.

Mourinho har vært linket til Bayern München, men navnet hans forsvant da Julian Nagelsmann var toppkandidat og kunne avgjøre om han ville ha jobben. Han takket nei. Da dukket heller Ralf Rangnick opp og fikk tilbudet. Denne uken takket også den østerrikske landslagstreneren nei til jobben.

Ifølge Bild har Mourinho avvist flere tilbud om trenerjobb, han har for alvor sirklet seg inn på jobben hos Bayern München. Den kommer likevel ikke servert på et sølvfat. Ifølge det tyske mediet har man sine tvil i Bayern-leiren. Kombinasjonen Mourinhos defensive spillestil og enorme ego holder så langt tyskerne tilbake fra å invitere inn The Special One.

SPORTEN: Villig til å betale over en halv milliard for utstøtt Manchester United stjerne

Mourinho kommer til å fortsette å styre unna tilbud. Tiden går raskt mot sesongavslutning, preseason og sesongstart, Bayern-ledelsen må ha en fullverdig trenerløsning på plass i løpet av kort tid. Harry Kane har tidligere skrytt av Jose Mourinho fra Tottenham-tiden, Bundesligas toppscorer er hvertfall klar for det portugisiske fyrverkeriet.

Alt du trenger å vite: Stuttgart – Bayern München

No posts to display