Håvard Nordtveit trer av i Bundesliga

0
637
(foto: hoffenheim, twitter)

På slutten av 2010 ble 800 000 pund satt inn på kontoen til Arsenal. Arsene Wenger likte unge Nordtveit og talentet hans, men for å få tilgang til spilletid på øverste nivå var det nødvendig med exit Emirates – før debut på Emirates. Neste destinasjon var Bundesliga og Borussia Mönchengladback, og som skulle bli en solid runde med 186 kamper. Tolv år senere ser det ut som tysk fotball skal byttes ut for 31-åringen.

Etter et kort opphold hos West Ham i 2016/17-sesongen bar det tilbake til Tyskland og Hoffenheim i 2017.

Les: Bild: Dortmund står igjen med 3 potensielle Haaland-erstattere

Hoffenheim hadde fått med seg hva midtstopperen hadde prestert hos Gladbach (2011-16), og benyttet muligheten til å hente Nordtveit fra West Ham.

Totalt har det blitt 71 kamper i Hoffenheim drakt, men denne sesongen har det begrenset seg til 120 Bundesliga-minutter på banen for Nordtveit. På mandag kom bekreftelsen på at et godt arbeidsforhold går mot slutten.

Med kontraktsutløp i sommer bekrefter Bundesliga-klubben at det ikke venter forlengelse på 31-åringen.

– Håvard er en fremragende personlighet, en absolutt lagspiller.. og han har spilt en viktig rolle i vår teamstruktur de siste årene. Han har alltid vært et stort forbilde og en klok rådgiver, spesielt for våre unge talenter, kommer det rosende fra direktør Rosen.

En solid referanse å ta med seg videre fra Bundesligas 6. beste klubb. Aner vi en tilbaketrekning til Eliteserien etter en lang reise, Nordtveit?

Les på Sporten: Ber Erik Ten Hag holde seg langt unna Manchester United

No posts to display