Henter Mark van Bommel tilbake til Bundesliga

0
695
Ich bin bald zurück.

Hvis noen syntes synd på Tottenham i jakten på ny manager, ta en titt på Bundesliga.

Dortmund startet ballet med å sparke Lucien Favre og rappet Marco Rose fra Mönchengladbach. Bayern henter Nagelsmann fra RB Leipzig, som igjen har Wolfsburg-manageren som en av kandidatene til å erstatte 33-åringen.

Les: Ikke rart Flick fikk nok av Bayern München

Dette kaoset har skapt et rom for Mark van Bommel. Den tidligere PSV-, Barcelona-, Bayern -og Milan-spilleren fikk sin første hovedtrenerjobb da han ble hentet inn av PSV i 2018. Dette ble ingen videre suksess, og nederlenderen forsvant ut etter én sesong.

I 2020 endte van Bommel som assistenttrener for De forente Arabiske Emiratene. Nå hevder tyske Bild at Wolfsburg jobber med å «motivere» manager Oliver Glasner til å ta jobben hos en av konkurrentene (er også linket til Eintracht). På nyåret kom det frem at det var en noe spent atmosfære mellom sportsdirektøren til Wolfsburg og Glasner.

Les på Sporten: Dortmund har valgt spilleren de kan sende til Premier League

Bild hevder Wolsfburg og van Bommel er så og si enige om en avtale. Bundesliga-klubben har skjønt at dette er sesongen for forandringer, der managerne roteres rundt mellom klubbene i høyt tempo. Nå skal det ikke være så stor kø utenfor van Bommels dør, men den tidligere nederlandske fotballspilleren har en høy stjerne i Bundesliga etter sine 186 kamper for Bayern München i perioden 2006-11.

Les: Kicker: RB Leipzig har på plass ny manager

No posts to display