Marca: Borussia Dortmund følger spesielt godt med på det som skjer hos Real Madrid

0
496
Marco Rose jobber med post-Haaland tiden. (foto: dortmund, twitter)

Luka Jovic. Den serbiske landslagsspilleren ble hentet til Real Madrid i 2019 for solide 63 millioner euro. Overgangssummen forteller hvilke forventninger det ble satt til senterforwarden hos kongeklubben. I midten av mars 2022 står 24-åringen notert med 3 scoringer og 4 assists. Få skjønner helt hva som har skjedd med angrepsspilleren og hvordan Real Madrid har så til de grader bommet. Dette betyr likevel ikke at Jovic ikke kan etablere seg som toppscorer.

Men ikke i La Liga. Vi husker godt Jovic hos Eintracht Frankfurt før han ble signert av Real Madrid. Vi husker også Jovic godt fra utleieoppholdet i 2021. Bundesliga ser ut til å passe spilleren perfekt, totalt har det blitt 40 scoringer og 10 assists på 43 kamper i Eintracht-drakta.

Les: Ta med 1,5 milliarder – eller la oss i fred

Ifølge Marca er Anceotti åpen for å sende Jovic ut på ny utleiereise. I Reals sterke sesong med klar ledelse i La Liga og videre til kvartfinalen i Champions League på PSGs bekostning, har Jovic vært på banen i 473 minutter med produksjon av 1 scoring og 2 assits.

Marca hevder Arsenal, Everton og AC Milan alle er interesserte i å åpne døra for 24-åringen, nå melder også en Bundesliga-klubb seg på.

Denne gangen er det ikke gamleklubben Eintracht, men Borussia Dortmund. Ifølge Marca følger Tysklands nestbeste klubb Jovic tett, der den serbiske landslagsspilleren skal være en aktuell erstatter for Erling Haaland hvis forhandlingene ikke lykkes med RB Salzburgs Karim Adeyemi.

Les på Sporten: Borussia Dortmund-direktøren gjør som Jürgen Klopp – uten å overbevise

Det skal vanskelig gjøres å erstatte Haaland med sitt gjennomsnitt på scoring i alle kamper, men Jovic har vist han stortrives på tyske gressmatter.

No posts to display